EN

You are leaving our website and will be forwarded to the international website for the Utrecht Region. Via this website, our Team International helps foreign businesses expand to Utrecht Region. By following this link you will be forwarded to this external website: https://invest.utrechtregion.com


Go to invest.utrechtregion.com
Home

Actueel

Wat is de stand van zaken op de regionale arbeidsmarkt? Wat speelt er in de regio en hoe verlopen de initiatieven waar UTA bij betrokken is? Je leest het hier. Van inspirerende verhalen en blogs tot het laatste nieuws.

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de Utrecht Talent Alliantie door in te schrijven voor de nieuwsbrief.

  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *
  •  *

Artikel

Wegwijzer: een lerende en innovatieve organisatie creëren

TNO publicatie 'Wegwijzer: een lerende en innovatieve organisatie creëren: stimuleren van leren en innoveren bij alle medewerkers in vijf stappen.'

Lees meer
Nieuws

Utrecht Talent Alliantie nieuwsbrief #3 najaar 2023

Nieuwsbrief #3 najaar 2023 van Utrecht Talent Alliantie. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en laat je inspireren!

Lees meer
Artikel

Impact van de Utrecht Talent Alliantie

Met programma's en projecten gericht op overstappen, leven lang ontwikkelen en digitale vaardigheden werken we aan een toekomstgerichte beroepsbevolking. De concrete doelen en huidige stand van zaken vind je in onze impactflyer.

Lees meer
Nieuws

Lancering platform Utrecht Creative Community

Utrecht Creative Community is live! Utrechtcreativecommunity.nl biedt inspiratie en mogelijkheden voor iedereen die in de creatieve en culturele sector in regio Utrecht werkt om te blijven leren en professionaliseren.

Lees meer
Artikel

Hebben we te weinig mensen of te veel banen?

Samenwerken aan de arbeidsmarkt van de toekomst in de meest competitieve regio van Europa: onder die noemer organiseerde de Utrecht Talent Alliantie op 2 oktober een event in de Jaarbeurs in Utrecht. Aanwezig waren ruim honderd vertegenwoordigers van opleiders, werkgevers, kennisinstellingen en overheden uit de regio Utrecht.

Lees meer
Podcast

De oplossingen op de arbeidsmarkt zijn regionaal – de podcast

Na afloop van het Utrecht Talent Alliantie event praatte Glenn van der Burg van People Power verder met Sandra Phlippen (ABN AMRO), Hans Borstlap (Commissie Regulering van Werk) en Maarten Camps (UWV). De oplossingen voor een goed functionerende arbeidsmarkt zijn regionaal. Luister nu de podcast.

Lees meer
Blog

Interview: ‘Ik ben van de grote en lange lijnen’ – Wilma Scholte op Reimer

Wilma Scholte op Reimer is de opvolger van Jan Bogerd als voorzitter van de Utrecht Talent Alliantie. Zij breekt een sterke lans voor het verbinden van innovatie aan talentontwikkeling. Een kennismaking.

Lees meer
Artikel

Arbeidsmarkt in Zicht Magazine – 2023 nr 2

Utrecht / Gooi en Vechtstreek behoort tot de economisch meest bloeiende regio’s van ons land. Ook binnen de EU is het een absolute koploper als vestigingsgebied voor bedrijven en inwoners.

Lees meer
Nieuws

UTA nieuwsbrief #2 zomer 2023

In zomer van 2023 verscheen de tweede nieuwsbrief van de Utrecht Talent Alliantie. Heb je hem gemist? Lees de nieuwsbrief hier.

Lees meer

Evenementen

Er gebeurt in de regio veel op het gebied van talent ontwikkelen en houden. Breng (online) een bezoek aan een van de events in de regio Utrecht.

Evenementen