EN

You are leaving our website and will be forwarded to the international website for the Utrecht Region. Via this website, our Team International helps foreign businesses expand to Utrecht Region. By following this link you will be forwarded to this external website: https://invest.utrechtregion.com


Go to invest.utrechtregion.com

De oplossingen op de arbeidsmarkt zijn regionaal - de podcast

De krapte op de arbeidsmarkt zorgt voor grote tekorten in vitale sectoren als zorg en onderwijs. Maar ook belangrijke transities op gebied van energie en circulaire economie lopen vertraging op door het tekort aan vakmensen.

People Power maakt een wekelijkse podcast over de kracht van mensen in organisaties. Na afloop van het Utrecht Talent Alliantie event ‘Samenwerken aan de arbeidsmarkt van de toekomst’ ging Glenn van der Burg verder in gesprek.

“In Utrecht kiezen ze voor meer regie op de arbeidsmarkt. Doel is om overstappen soepeler te maken, een leven lang ontwikkelen en digitale vaardigheid te stimuleren. Deze aflevering van People Power nemen we op tijdens een event van de De Utrecht Talent Alliantie. Hier is de kracht van de regio bij elkaar gebracht om de samenwerkingen te versterken en te vieren. Terwijl de dag wordt afgesloten met een bruisende borrel, aan mij de eer om na te beschouwen met drie bijzondere gasten: Sandra Phlippen (ABN AMRO), Maarten Camps (UWV) en Hans Borstlap (Commissie Regulering van Werk).” 

Beluister de podcast hier:

Podcast

Op de hoogte blijven van nieuws en events?

Schrijf je in
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *
  •  *