EN

You are leaving our website and will be forwarded to the international website for the Utrecht Region. Via this website, our Team International helps foreign businesses expand to Utrecht Region. By following this link you will be forwarded to this external website: https://invest.utrechtregion.com


Go to invest.utrechtregion.com

Anders denken na 40 jaar van groei

Anno 2024 komt er een grens in zicht: er is te weinig arbeidskracht. Waar in het verleden groei en ontwikkeling mogelijk waren dankzij de beschikbaarheid van ruim voldoende mensen, vlakt de groei van de beroepsbevolking in de komende decennia sterk af. En dat in een tijd van zeer grote opgaves in de samenleving.

In deze editie van AIZ Magazine (Arbeidsmarktinzicht.nl) pleit econoom en arbeidsmarktdeskundige dr. Ruud Gerards voor een meer systemische benadering van de grote opgaves op basis van economie, psychologie, ecologie en andere disciplines: ‘De arbeidsmarktcijfers vereisen interpretatie en visie.’

 

Ontdek meer in de online sessies van Arbeidsmarktinzicht

Naast het magazine organiseert Arbeidsmarktinzicht twee online sessies. Deze sessies zijn bedoeld voor beleidsmakers of professionals in het domein van arbeidsmarkt en economie, om de thema’s uit het magazine verder te verhelderen en toe te lichten. Je kan dieper in de materie duiken en vragen stellen op één van de volgende data:

📌 Dinsdag 4 juni | 12:00 – 13:00 uur
📌 Woensdag 5 juni | 12:00 – 13:00 uur

Interesse? Meld je dan nu aan door een e-mail te sturen naar info@arbeidsmarktinzicht.nl met uw naam en de gewenste sessiedatum.

 

Lees het magazine

Op de hoogte blijven van nieuws en events?

Schrijf je in
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *
  •  *