EN

You are leaving our website and will be forwarded to the international website for the Utrecht Region. Via this website, our Team International helps foreign businesses expand to Utrecht Region. By following this link you will be forwarded to this external website: https://invest.utrechtregion.com


Go to invest.utrechtregion.com
Home

Benut internationaal talent: spouseprogramma Regio Utrecht  

Het International Welcome Centre Utrecht Region (IWCUR) heeft met steun van de Utrecht Talent Alliantie een pilot spouseprogramma opgezet. Met dit programma begeleiden we niet-werkende partners van kennismigranten, zogenaamde ‘spouses’, naar de arbeidsmarkt. De eerste resultaten zijn positief. We zijn op zoek naar werkgevers die open staan voor talent in onder andere IT, tech en gezondheidszorg. 

Brug slaan
In 2019 woonden 10.790 partners van kennismigranten in de regio. Hiervan is een groot deel op zoek naar werk. Een mooie kans voor de krappe arbeidsmarkt in Utrecht. Met het pilotprogramma maken we een groep hoogopgeleide kandidaten klaar voor de arbeidsmarkt en koppelen hen aan werkgevers. Hiermee slaan we een brug tussen bedrijven en beschikbaar internationaal talent en samenwerken aan een sterke regionale arbeidsmarkt. 

Mooi gratis aanbod voor werkgevers
Het programma is inmiddels gestart en de eerste kandidaten zijn geselecteerd. Nu zijn we op zoek naar werkgevers die open staan voor deze talenten gespecialiseerd in IT, tech, financiën en gezondheidszorg.

Wat kun je als werkgever verwachten?

  • Introductie van kandidaten die een mogelijke match zijn met jouw bedrijf of vacature.
  • Kennismaking met de kandidaten tijdens een meet & greet.
  • De mogelijkheid om vacatures voor te leggen zodat in de poule gekeken kan worden naar geschikte kandidaten.
  • Tijdens deze pilotfase zijn er geen werving en selectiekosten.

Neem gerust contact op
Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Projectleider Geraldine van Bloemendaal bespreekt graag de samenwerkingsmogelijkheden. U kunt haar bereiken via iwc@utrechtregion.com en +31 (0)6 14 22 65 56. 

Op de hoogte blijven van nieuws en events?

Schrijf je in
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *
  •  *