EN

You are leaving our website and will be forwarded to the international website for the Utrecht Region. Via this website, our Team International helps foreign businesses expand to Utrecht Region. By following this link you will be forwarded to this external website: https://invest.utrechtregion.com


Go to invest.utrechtregion.com
Home

Evenementen

Breng (online) een bezoek aan één van de events en netwerkbijeenkomsten in de regio Utrecht. Check de agenda van alle evenementen waarbij de UTA betrokken is.

29 februari 2024

Nationale LLO Conferentie

Een Leven Lang Ontwikkelen. Dat mag gevierd worden! Want zeg nou zelf, wat is er nu leuker om je verder te ontwikkelen en zo nieuwe mogelijkheden voor jezelf te creëren? De LLO Katalysator organiseert een inspiratiebijeenkomst, waarin regionale samenwerkingsverbanden en onderwijsorganisaties die in de regio een boost geven aan een Leven lang ontwikkelen (LLO), hun ervaringen delen.

Lees meer
7 maart 2024

U-TECH MEET UP | Verborgen Talent

U-TECH community organiseert: MEET UP | Verborgen Talent. Waar valt verborgen talent te ontdekken en wie zijn de verborgen talenten waar je nu misschien nog niet aan denkt? Hoe kun je hen bereiken en aan je binden? Wat vraagt dat van je bedrijfscultuur en wat betekent het voor je bedrijfsvoering?

Lees meer
8 maart 2024

Sustainability Skills Meet Up

Hoe kunnen we (toekomstig) werkenden toerusten met de vaardigheden, kennis en houding die zij nodig hebben om te floreren in een duurzame en inclusieve samenleving? Die vraag staat centraal bij de Sustainability Skills Meet Up, georganiseerd door Coöperatie Leren voor Morgen i.s.m. Katapult.

Lees meer
11 maart 2024

Verschijn en verdwijn banen

Online doorlopende tentoonstelling over de verandering van werk door door automatisering, digitalisering en robotisering.

Lees meer
14 maart 2024

Tech Campus Netwerkdag

Op 14 maart is de jaarlijkse Tech Campus Netwerkdag. Hét netwerkmoment van ROC Midden Nederland voor haar relaties en partners die werkzaam zijn binnen de ICT, bouwwereld, technische branches en automotive.

Lees meer
21 maart 2024

Expeditie Klimaattransitie

Allerlei transities, de één nog spannender dan de ander, doemen voor ons op. Want waar gaan we heen met de landbouw, hoe loopt onze route naar hernieuwbare energie en kunnen we op tijd de vraag naar steeds weer nieuwe grondstoffen ombuigen? Dit jaar reist Katapult in drie etappes door Nederland, waarbij initiatieven aan elkaar worden verbonden en je leert van succesvolle aanpakken.

Lees meer