EN

You are leaving our website and will be forwarded to the international website for the Utrecht Region. Via this website, our Team International helps foreign businesses expand to Utrecht Region. By following this link you will be forwarded to this external website: https://invest.utrechtregion.com


Go to invest.utrechtregion.com
Home

Save the date: 10 februari 2022 | Lancering Utrecht Talent Alliantie

Het is bijna zover. Op donderdag 10 februari is de officiële lancering van de Utrecht Talent Alliantie. Wij maken werk van een sterke regionale arbeidsmarkt en nodigen alle ondernemers en werkgevers in regio Utrecht uit om zich bij ons aan te sluiten. Want talent is overal en elk talent telt!

 

Reserveer 10 februari 2022 van 14.30 tot 16.30 uur alvast in uw agenda en doe mee

Aanmelden

 

Programma

We starten met een plenaire online sessie onder leiding van Maarten Bouwhuis. Maarten spreekt met Sharon Dijksma, voorzitter van de Economic Board Utrecht (EBU) over de rol, ambities en acties van de EBU. Een van de speerpunten is talent ontwikkelen, behouden en aantrekken. Daar gaan we dieper op in tijdens een tafelgesprek in onze studio met regionale ondernemers, werkgevers en vertegenwoordigers van de Utrecht Talent Alliantie. Na het plenaire programma verwelkomen we u graag in een van de online break-out sessies die verschillende thema’s behandelen op het gebied talent en waar u actief in mee kunt doen en praten.

Meld u nu alvast aan voor het online event Connect Live: Lancering Utrecht Talent Alliantie

Aanmelden

 

In januari volgt meer informatie over de inhoud van het programma.