EN

You are leaving our website and will be forwarded to the international website for the Utrecht Region. Via this website, our Team International helps foreign businesses expand to Utrecht Region. By following this link you will be forwarded to this external website: https://invest.utrechtregion.com


Go to invest.utrechtregion.com

Arbeidsmarkt in Zicht #3

De Nederlandse economie groeit de afgelopen maanden niet meer en volgens de definitie zitten we zelfs in een recessie, al is die zeer beperkt. De vraag is of dat erg is, want de druk op de arbeidsmarkt blijft onverminderd groot. Het blijft een opgave om voldoende mensen te vinden en mensen met de juiste capaciteiten en vakkennis. Ook de vergrijzing die maakt dat heel veel mensen met pensioen gaan, staat binnen afzienbare tijd economische groei in de weg. Wil Nederland de enorme opgaven waar we voor staan tot een goed einde brengen, dan moeten er ook op het gebied van arbeidsmarktbeleid en HRM nieuwe paden worden gebaand.

Actuele data, informatie en ontwikkelingen over de arbeidsmarkt en de gerelateerde factoren zijn in dit magazine bij elkaar verzameld. Deze gegevens zijn beschikbaar in al weer de derde editie van het AIZ Magazine.

Op de hoogte blijven van nieuws en events?

Schrijf je in
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *
  •  *