EN

You are leaving our website and will be forwarded to the international website for the Utrecht Region. Via this website, our Team International helps foreign businesses expand to Utrecht Region. By following this link you will be forwarded to this external website: https://invest.utrechtregion.com


Go to invest.utrechtregion.com
Home

The Young Digitals

The Young Digitals gelooft in het talent van elke jongere. Zij groeien op in een wereld van digitalisering en social media. Hier liggen hun kansen. Helaas maken grote groepen jongeren hun opleiding niet af, of ze lopen om andere redenen vast in het vinden van een goede baan. Zonder hulp zal de afstand tot de arbeidsmarkt van deze jongeren steeds verder toenemen.

Missie

Het is onze missie om deze jongeren te begeleiden naar een baan als digital marketeer. Dit doen we door middel van een driedelig traject: training, werkervaring en detachering. Aan het einde van dit traject hebben deze young digitals online marketing kennis en werkervaring voor noemenswaardige klanten als VodafoneZiggo, De Vegetarische Slager, KvK en Rijksmuseum. 

Tienweekse online marketing training

The Young Digitals biedt in Rotterdam, Den Haag en dankzij de hulp van Utrecht Talent Alliantie nu ook in Utrecht gratis online marketing trainingen aan, aan jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. In 10 weken leren deze digitale doorzetters de basis van digital marketing. Ze gaan op bezoek bij bedrijven als Exact, ADO Den Haag In De Maatschappij en Hotel New York, waarvoor zij direct aan de slag gaan met praktijkopdrachten.

Waardevolle werkervaring
Onder begeleiding van ervaren marketeers gaan deze jongeren aan het werk voor inspirerende opdrachtgevers. Zo werken zij aan SEO opdrachten, maken zij online marketing rapportages, beheren zij social media content en draaien zij betaalde campagnes op verschillende platforms. 

Detachering
Als laatste stap van dit traject worden de jongeren gedetacheerd bij een bedrijf met uitzicht op een baan. Zo deden al meerdere young digitals dit met succes bij bijvoorbeeld De Haagse Hogeschool en Exact.