EN

You are leaving our website and will be forwarded to the international website for the Utrecht Region. Via this website, our Team International helps foreign businesses expand to Utrecht Region. By following this link you will be forwarded to this external website: https://invest.utrechtregion.com


Go to invest.utrechtregion.com
Home

Lancering platform Utrecht Creative Community

Utrecht Creative Community is live! Utrechtcreativecommunity.nl biedt inspiratie en mogelijkheden voor iedereen die in de creatieve en culturele sector in regio Utrecht werkt om te blijven leren en professionaliseren.

Professionele ontwikkeling

Utrecht Creative Community (UCC), het netwerk waarin de Utrechtse creatieve onderwijsinstellingen en het werkveld samenwerken, helpt professionele ontwikkeling van creatieve zzp’ers, mkb’ers en flexwerkers mogelijk maken en zet het belang hiervan op de kaart. “Op het platform staat informatie over de verschillende mogelijkheden om je te professionaliseren, zoals het aanbod dat Utrecht te bieden heeft en waar je terecht kan voor financiering”, aldus UCC programmacoördinator Marte Brinkman. “Je kunt bij ons ook terecht met vragen over je professionele ontwikkeling. Wij helpen je dan verder.”

Maakt mogelijkheden toegankelijk en bekend

UCC wil dat professionalisering mogelijk is voor iedereen die in de creatieve en culturele sector werkt. Ook als dat minder voor de hand ligt door uitdagingen als tijd, geld of niet weten wat er kan. “Bijvoorbeeld door doorlopend onderzoek te doen naar de vraag en knelpunten”, aldus Brinkman. “Met pilots en activiteiten in stad en regio helpen we om het aanbod en de mogelijkheden toegankelijk, relevant en bekend te maken. Want dat maakt het bijhouden van vakmanschap, inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt en groeien in ondernemerschap mogelijk. Zo werken we samen aan een gezonde culturele en creatieve sector in regio Utrecht.”

Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie op www.utrechtcreativecommunity.nl en meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Op de hoogte blijven van nieuws en events?

Schrijf je in
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *
  •  *