EN

You are leaving our website and will be forwarded to the international website for the Utrecht Region. Via this website, our Team International helps foreign businesses expand to Utrecht Region. By following this link you will be forwarded to this external website: https://invest.utrechtregion.com


Go to invest.utrechtregion.com
Home

Goed nieuws, het U-TECH mkb loket is open!

Het mkb loket is dé online plek waar ondernemers uit regio Utrecht terecht kunnen voor advies over financiering van (om)scholing naar ICT beroepen. Want dat het belangrijk is om digitale kennis in huis te halen en te houden is wel duidelijk. Maar hoe kunnen ondernemers hun medewerkers helpen bij (om)scholing en hoe gaan ze het financieren?

Mkb subsidieadviseur

Er zijn diverse subsidies en regelingen van gemeenten, provincie en overheid om de ontwikkeling van digitaal talent te bevorderen. Van financiële ondersteuning voor een opleiding tot proefplaatsing of stagevergoeding. Op de nieuwe website kunnen ondernemers zich alvast oriënteren. Er is informatie over opleidingen en functies. Denk aan een allround ICT medewerker of kennis over cyber security. Ook geeft de website een overzicht van de regionale en landelijke subsidieregelingen die nu beschikbaar zijn. Dat zijn er nogal wat. Maar welke regeling past nu het beste bij een bedrijf en haar medewerkers?

De mkb subsidieadviseur kan uitkomst bieden met advies op maat. Nog tot en met januari 2022 biedt het U-TECH mkb loket deze dienstverlening voor ondernemers uit de regio Utrecht kosteloos aan.

Bezoek het U-TECH mkb loket: www.u-techmkbloket.nl

Het U-TECH mkb loket is een initiatief van de Utrecht Tech Community en CA-ICT, het opleidingsfonds arbeidsmarkt ICT, voor ondernemers uit regio Utrecht die werk willen maken van digitalisering.