EN

You are leaving our website and will be forwarded to the international website for the Utrecht Region. Via this website, our Team International helps foreign businesses expand to Utrecht Region. By following this link you will be forwarded to this external website: https://invest.utrechtregion.com


Go to invest.utrechtregion.com
Impact

Health Innovation School Utrecht Region

Leren innoveren en bouwen aan een innovatiecultuur in jouw eigen regio met 50 gedreven professionals. In 2017 werd in de Zorginnovatiewinkel op Hoog Catharijne door Lucien Engelen, Karin van Ruiten en Zayna Khayat gefantaseerd over een nieuwe manier om innovatie te versnellen. Niet veel later startte met steun van het ministerie van VWS nog datzelfde jaar de eerste landelijke Health Innovation School (HIS).

Een leergang waarin je met andere professionals uit alle lagen en hoeken van zorg en gezondheid in aanraking komt en een half jaar lang samenwerkt aan een actieproject en de fijne kneepjes van innovatie leert. Nu vijf jaar later is na regionale edities in o.a. Brabant, Rotterdam en Amsterdam ook de regio Utrecht aan de beurt voor een eigen editie. 

Met financiële ondersteuning van de Utrecht Talent Alliantie startte op 16 september 50 enthousiaste mensen op het Hof van Cartesius in Utrecht met deze rebelse opleiding. De komende 6 maanden leren de deelnemers alles over innoveren in de zorg en werken ze aan een actieproject dat op 31 maart 2023 gepresenteerd wordt. Meer informatie vind je op de website van de Health Innovation School.