EN

You are leaving our website and will be forwarded to the international website for the Utrecht Region. Via this website, our Team International helps foreign businesses expand to Utrecht Region. By following this link you will be forwarded to this external website: https://invest.utrechtregion.com


Go to invest.utrechtregion.com
Home

Startsessie training Vergroot je meerwaarde voor het mkb

Ben je betrokken bij een publiek-private samenwerking en zou je graag meer mkb-bedrijven willen bereiken, binden en/of helpen? Dan is deze online training iets voor jou! In zeven sessies ga je aan de slag met je aanbod, creëer je een opschalingsstrategie én krijg je begeleiding voor effectieve communicatie richting deze diverse doelgroep.

“Aan de hand van deze training en de tools die we hebben gekregen gaat het contact met mkb’ers op een meer natuurlijkere manier. We vinden een modus waardoor we in contact blijven met onze mkb’ers, we weten nu inmiddels van de helft van onze mkb’ers waar ze staan en wat hun behoefte is”

oud-deelnemer Fennie Koning

Deze training is ook in 2021 en 2022 gegeven en is voor deze jaargang uitgebreid met nieuwe inzichten en voorbeelden.

Mkb, groeimotor van de Nederlandse economie

Het mkb is de groeimotor van de Nederlandse economie. Van de ruim 21.000 partners die deelnemen aan een publiek-private samenwerking (pps) behoort 80% tot het mkb. Tegelijkertijd werkt 96% van het mkb nog helemaal niet samen met het onderwijs. Dat is een gemiste kans. Deze kleine(re) bedrijven moeten het juist van samenwerking hebben. Om hun personeelsbestand up-to-date te houden, om nieuw talent aan te trekken en te behouden en om te profiteren van innovaties op het gebied van duurzaamheid en digitalisering.

Ambitie

Dus heb jij een (flinke) ambitie om het mkb meer te bereiken en kun jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Tijdens deze training gaan we hier mee aan de slag. Aan de hand van 7 thema’s word jij gevoed met theorieën en praktijkvoorbeelden die direct toepasbaar.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor jou als je werkzaam bent binnen het beroepsonderwijs en/of betrokken bent bij een pps. Het sluit goed aan als je daarin een rol als projectleider of accountmanager vervult, maar past je ook als je:

– een (flinke) ambitie om het mkb (beter of meer) te bereiken;
– hulp kunt gebruiken bij het aanscherpen van deze ambitie;
– kennis wilt genereren om vanuit jouw organisatie nog meer met mkb’ers aan de slag wilt gaan;
– benieuwd bent naar praktijkverhalen van mkb’ers (wat zijn hun do’s en dont’s?)
– met collega projectleiders, die ook hier mee aan de slag zijn, ervaringen wilt uitwisselen en kennis wilt delen
– inzicht wilt in de werkende modellen en tools die zijn ontwikkeld in het Katapult netwerk.

Meer weten? Aanmelden voor de training? Kijk op Training vergroot je meerwaarde voor het mkb (wijzijnkatapult.nl)

Op de hoogte blijven van nieuws en events?

Schrijf je in
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *
  •  *